Uppblåsbar portal

Under en skidhelg i februari användes samma uppblåsbara målportal under mer än en tävling. Arrangörsklubbarna hade beställt en målportal som var förberedd med kardborre så att man kan sätta upp olika banners beroende på vilken tävling det var och vilka sponsorer man hade. På detta sätt kan man använda den uppblåsbara portalen på fler tävlingar.

7-MILA Västerbottens skidfest ett långlopp med anor. En tävling för alla. Elitåkare, motionärer, ung och gammal. Tävlingen går från Vindeln via Vindelånäset, Botsmark, Åkullsjön, Överklinten till Robertsfors en sträcka på 74 km.

Mer om 7-mila här: https://www.facebook.com/7-mila-247911361966481

Umeå Stadssprint är ett samarrangemang av 7-mila SK, IFK Umeå och Röbäcks SK där de tillsammans kommer leverera en helg fylld med skidåkning. På fredag börjar helgen med elit åkare som gör upp i stadssprinten. Tätt därefter körs företagssprinten där bäste lag må vinna och skriva in sig i Umeås skidhistoria. På lördag är det familjedag med öppet spår för barn och ungdomar. https://www.facebook.com/umeastadssprint/

Svenska Expobolaget levererar varje år expo- och eventmaterial till de stora och små sportarrangemangen i Sverige. Vi ser till att sponsorer och partners syns.

Är du intresserad av produkter som beachflaggor, uppblåsbara portaler, eventtält till ditt arrangemang så hör gärna av dig till Mårten Dahlstedt, marten@expobolaget.se , 0727020888