Branding för sportevent – portaler, beachflaggor, banderoller

Asics Stockholm marathon mål på Stockholm stadion.

Svenska Expobolaget är en helhetsleverantör av branding för sportevent. På bilden visas de mest populära branding produkterna.

Nonwowen banderoll även kallad endless banner, banderoll på rulle. Expobolaget är en ledande leverantör av denna produkt och kan därmed ge er mycket bra exponering för pengarna.

Uppblåsbar reklam så som målportal, startportal eller som portal för aktivering där löparna springer under portalen på banan. Expobolaget är Sveriges största leverantör av uppblåsbara portaler och produkt replikor som skor, flaskor etc. Vill man inte äga sin egen portal finns även portaler att hyra.

Eventtält – uppblåsbara tält, pop up tält, stjärntält dome tält. Expobolaget har lösningen för företag som vill ha tält med eget tryck.

Svenska Expobolaget är en ledande leverantör av expomaterial som får företag att synas på event. Flertalet av de stora företagen inom sportkonfektion och elektronik använder Expobolaget för att synas på arrangemang som Asics Stockholm marathon, Tjejmilen, TCS Lidingöloppet mfl.

Expobolaget hjälper gärna ert företag att synas på event. Hör av er till oss på info@expobolaget.se eller ring direkt till Mårten Dahlstedt 0727020888.